Mountain Equipment Military TDS I

Mountain Equipment Military TDS I

Før DKK 899,00
DKK 599,00
Spar DKK 300,00


   På lager
Antal
Varenummer: 450 5024982571070

Komforttemperatur: +25 til 0ºC.

Længde: 185 cm (standard)

Vægt: 1150 gram (standard)Sovepose med samme specifikationer som Sleepwalker I.


Mili-sleep er fiberposer, der er specielle på grund af posens elastiksystem TDS. I området der dækker benene, har Mountain Equipment syet soveposen med en elastisk tråd, så du kan sidde i skrædderstilling inden i posen! De elastiske tråde giver en bevægefrihed, som mange vil sætte stor pris på.

Mili-sleep er isoleret med Polarloft® og posens yderstof består af letvægts rip-stop nylon, der er DWR-behandlet (Durable Water Repellency), så det skyer vand. Desuden har posen anatomisk hætte og "Shark Toe" fodende, der fremmer pasform og komfort.

Soveposen har shingle konstruktion, hvormed man undgår kuldebroer i fiberfyldet. Desuden går lynlåsen hele vejen rundt i fodenden, hvorved den kan lynes op og bruges som tæppe.

Farven er Olivengrøn, og indvendigt er bunden forstærket for at kunne holde til at du har støvler på nede i posen.Vis mere
Vis mindre

Velkommen Fjeld & Fritid

Vi har udvalgt de førende mærkevarer som føres både i vores butik på nettet og i vores fysiske butikker. Meindl vandrestøvler, soveposer fra Mountain Equipment, cykeltasker fra Ortlieb, uldtøj fra Aclima og Janus, klatrereb fra Millet, vandrebukser fra Fjällräven, Rygsække fra Osprey, Lowe Alpine og Fjällräven. Karabiner fra Rock Empire, klatresko fra Millet, Red Chili. Skaljakker, bukser og fleece fra Norrøna og meget meget mere. Vi gør hver dag vores bedste for at sikre dig det bedste udstyr og den bedste rådgivning til enhver friluftsoplevelse - Velkommen hos Fjeld & Fritid.

Kundeservice

Bjergbestigning, fjeldtur, toptur, skiferie, Caminovandring enhver oplevelse sætter sine specifikke krav til udstyret. Gå på opdagelse i vores butikker eller på hjemmesiden og bliv inspireret til eventyret. Har du behov for vejledning så stil spøgsmål til vores kompetente medarbejdere i butikken eller her i vores forum.

Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  INFO@FJELDOGFRITID.DK