Arcteryx Mens Nuclei FL Jacket

DKK 2.299,00
På lager
Varenummer:39592

Superlet fiberjakke, der giver imponerende meget varme, og kan pakkes sammen til nærmest ingenting, når den ikke er i brug. Perfekt som varmejakke på sommerens klatre- eller vandreture, eller som supervarmt mellemlag på vinterens skiture.

Arc'teryx Mens Nuclei FL Jacket er den letteste fiberjakke i de canadiske klatreeksperters sortiment. Jakken er isoleret med 65 g/m2 Coreloft Continuous-fiberisolering, der giver imponerende meget varme, og holder "loftet"/isoleringsevnen  godt, selv efter mange års brug. Ydermaterialet er et superlet 10 denier-nylon fra de japanske tekstilspecialister Toray, der holder vægten på jakken helt i bund, og holder til overraskende meget. 

Trods den lave vægt, er jakken udstyret med en justerbar hætte, der er stor nok til at gå ud over en klatrehjelm, to udvendige lynlåslommer og to indvendige netlommer, samt justering ved hoften, så du kan holde varmen inde og kold luft ude. En varm, let og veludført fiberjakke til alt fra vandring og klatring i sommerhalvåret til isklatring og skitouring i vintermånederne.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.