Arcteryx Womens Alpha SV Jacket

DKK 6.599,00
På lager
Varenummer:40185

Skaljakkernes ukronede dronning - i den meste slidstærke version til dato. Jakken der revolutionerede markedet, da den første version så dagens lys tilbage i 1998, og det absolutte flagskib i Arc'teryx' sortiment. Toppen af kransekagen, kort sagt.

Arc'teryx Women's Alpha SV Jacket er den mest slidstærke og gennemførte skaljakke i de canadiske GORE-TEX-specialisters imponerende line-up, og efterhånden lidt af et ikon. Jakken er fremstillet i GORE-TEX Pro 2.0 "Most Rugged", der er Gores stærkeste 3-lagskonstruktion til dato, og ydersiden er i et exceptionelt slidstærkt 100 denier nylon, der er noget af det ypperste, tekstilindustrien kan præstere.

Det suveræne materiale i kombination med Arc'teryx fantastiske sans for håndværk og godt 20 års finpudsning af design og detaljer, giver en helt exceptionelt stærk og velsiddende jakke. Alpha SV holder dig beskyttet mod alt hvad vejrguderne kan finde på at diske op med af vind og vand, og holder til alle de strabadser, den bliver udsat for på barske ture i krævende terræn. Til trods for den solide konstruktion og de kraftige materialer, holder vægten sig pænt under 500 g (440 g i str. small), og pasform og bevægelsesfrihed er ganske enkelt fremragende, hvilket er et vidnesbyrd om Arc'teryx' tårnhøje niveau.

Alpha SV er skabt til alpinklatring og bjergbestigning under noget nær umulige forhold, og vil være en pålidelig turmakker på alle ture, året rundt. Det er markedets mest gennemførte skaljakke, der er gennemarbejdet ned til mindste detalje, og er den jakke du skal gå efter hvis du vil have maksimal slidstyrke og beskyttelse, uden at gå på kompromis med komfort og bevægelsesfrihed.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.