Arcteryx Womens Gamma MX Hoody

DKK 2.699,00
På lager
Varenummer:40181

Kraftig softshell med let isolering. Den fremragende åndbarhed og gode vejrbeskyttelse gør den oplagt til aktiv brug i koldt vejr - f.eks. klippeklatring forår og efterår, vandreture på fjeldet, skitouring og langrend.

Arc'teryx Women's Gamma MX Hoody er seneste opdatering af den elskede softshell, der efterhånden har været fast bestanddel i både Arc'teryx' og Friluftslands sortiment i mange år. 

Det lækre fortius 2.0 softshell-materiale giver god beskyttelse mod vind og vejr, samt let varme. Materialet er blevet podateret, så det nu har endnu bedre varme/vægt-ratio. Åndbarheden er stadig i top, og det bløde, strækbare materiale giver fremragende bevægelsesfrihed. Sømmene er desuden tapede, hvilket gør hele jakken endnu mere blød og fleksibel.

"MX" står for "Mixed Conditions" og Gamma MX Hoody er netop en jakke, der excellerer når forholdende er lidt blandede. Den vil være oplagt som yderste lag på den slags ture hvor både vejr og intensitet kan skifte i løbet af dagen, og du har brug for at være klædt godt på til alt fra roligt tempo og stille efterårsvejr til høj puls, lmasser af vind og evt. lidt nedbør.

Materialet er slidstærkt, bevægelsesfriheden er fremragende og detaljerne er skabt med bl.a. klatring og skiløb for øje, så du kan trække i Gamma MX Hoody på mere eller mindre alle ture året rundt - enten direkte uden på et tyndt inderlag eller med et varmt, let mellemlag i den kolde halvdek af året. 

En slidstærk, komfortabel og alsidig softshell, der har fortjent sin store popularitet.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.