Arcteryx Womens Proton LT Hoody

Vejl. pris DKK 2.199,00
DKK 1.539,00
SparDKK 660,00
På lager
Varenummer:39247

Varm, let og imponerende åndbar jakke til kvinder. Jakken kombinerer de bedste egenskaber fra fleecetrøjen, fiberjakken og vindjakken, hvilket gør den perfekt til aktiv brug i den kolde halvdel af året.

Arcteryx Womens Proton LT Hoody er en ekstremt alsidig og imponerende åndbar fiberjakke til alle vinterhalvårets ture. Jakken kombinerer et let åndbart fibermateriale med en vind- og vandafvisende yderside, der er mindre vindtæt end på almindelige fiberjakker. Den mindre vindtætte yderside tillader lidt luft at passere gennem materialet, hvilket hjælper dig til at komme af med overskudsvarme når pulsen stiger. Den varme fiberisolering gør samtidig, at der skal rigtig meget vind og kulde til, før du bliver kold igennem jakken. På den måde kan jakken fungere som varm og åndbar softshelljakke, eller som en slags ekstra varm og vindtæt fleecetrøje. Og tager du en skaljakke udenpå, fungerer den som en almindelig fiberjakke.

Proton LT vil være genial som yderste lag på f.eks. vandre- og klatreture i koldt vejr, samt til langrend og skitouring, eller som supervarmt, let mellemlag til f.eks. alpint skiløb, isklatring og bjergbestigning.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.