Black Diamond Spot 350 Headlamp

Vejl. pris DKK 349,00
DKK 261,00
SparDKK 88,00
På lager
Varenummer:40253

Imponerende alsidig pandelampe, der har en rækkevidde på op til 85 meter. Den vandtætte konstruktion, lave vægt og de mange lysindstillinger gør pandelampen velegnet til stort set alle ture i stort set al slags vejr.

Black Diamond Spot 350 Headlamp er pandelampen til dig, der er på udkig efter en let, kraftfuld og robust pandelampe med lang batterilevetid og en masse smarte funktioner. På trods af den lave vægt og det kompakte design, har Black Diamond Spot 350 nemlig masser af styrke og er udstyret med alle de nødvendige funktioner.

Pandelampen har en IPX8 vandtæthedsklassificering, der garanterer at Cosmo 300 kan bruges i en dybde af 1,1 meter i op til 30 minutter. Pandelampen bør ikke bruges under vand, men den klarer snildt regnbyger, og tager ikke skade af at ryge en tur i vandet ved et uheld. 

Spot 350 lyser op til 85 meter og har en batterilevetid på op til 200 timer på laveste indstilling. De mest gængse funktioner som lysdæmpning, kort og langt lys, dæmpet lys og blink/stroboskop-funktion samt låsefunktion følger selvfølgelig også med, så du altid kan bruge den indstilling, der passer til dit behov. Der er også night vision-funktion med rødt lys, så du skåner synet ved brug af pandelampen om natten. Det kan tændes direkte, så du skal ikke gennem hvidt lys, for at gå til det røde lys. 

Black Diamond Spot er en enormt alsidig pandelampe, der kan bruges på tur hele året. Vandreture, klatreture, shelterture, kanoture, vinterfjeldture - Spot vil være et effektivt og pålideligt valg til det hele.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.