Muusmann forlag Bogen Om Bålmad - Nicolai & Eva Tram

Vejl. pris DKK 299,00
DKK 239,00
SparDKK 60,00
På lager
Varenummer:39559

Med både klassiske opskrifter og mere udfordrende retter, er der lagt op til mange timers hygge og madlavning foran bålet. Dyk ned i bogen og få inspiration til bålmaden. 

I Bogen om Bålmad finder du masser af opskrifter og inspiration til at komme i gang med at kokkerere de lækreste måltider over bål. Hvad enten den står på en afslappet aften med det perfekte snobrød, eller du ønsker at kaste dig over et tre-retters gourmet-måltid, giver bogen masser af gode bud på opskrifter på både forretter, hovedretter, desserter og brød. 

Bogen henvender sig både til erfarne friluftsfolk og dem, der for første gang prøver kræfter med opstilling og optænding af bål. Under alle omstændigheder finder du i Bogen om Bålmad en nem og overskuelig introduktion til forskellige typer af udstyr, båltyper og optændingstips. Bogen bliver dit nye friluftsredskab, når der skal hygges om bålet samtidig med, at der skal noget godt i maven. Det handler først og fremmest om ro og åndelig næring, når måltiderne tilberedes over de knitrende flammer. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.