Muusmann forlag Bushcraft I Norden, Jesper Hede

DKK 249,00
På lager
Varenummer:40278

Nyudgivet bog om bushcraft skrevet på dansk af Jesper Hede, der med sine over 20 års interesse og erfaring indenfor feltet, deler ud af sin viden indenfor primitivt friluftsliv og håndværk. Bogen henvender sig til nybegynderen såvel som inspiration til de mere erfarne.

Bushcraft i Norden af Jesper Hede er den første danske bog om bushcraft; en form for primitiv friluftsliv, hvor det gælder om at have en bred viden om naturens resurser, samt erhverve sig færdighederne til at kunne tage på tur og bruge omgivelserne og relativt lidt udstyr til at klare sig og have det komfortabelt.

Jesper Hedes bog giver et godt indblik i hvordan, at man kommer igang med bushcraft, og berører alt fra udstyr, regler i naturen, lokalisering af lejrplads, bål og primitiv madlavning, spiselige og brugbare planter, sikkerhed og førstehjælp og en lang række gør-det-selv-projekter.

Bogen er fyldt med flotte billeder, skitser og akvareller.

Jesper Hede er friluftsvejleder og underviser i bushcraft, ejer af Bushcraft Danmark og en lang række andre akkrediteringer relateret til bushcraft. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.