Fjällräven Mens Greenland Re-Wool Jacket

DKK 3.999,00
På lager
Varenummer:40147

Specialudgave af Fjällrävens ikoniske Greenland Jacket i genanvendt uld med G-1000 Eco-forstærkninger og fleeceforing. En varm, lækker jakke til hverdagsbrug og friluftsliv i den kolde halvdel af året.

Fjällräven Men's Greenland Re-Wool Jacket kombinerer klassisk Fjällräven-design med uldens gode egenskaber i en slidstærk jakke med kraftigt reduceret økologisk fodaftryk. Det primære materialer er et varmt, kraftigt "Re-Wool"-materiale, der er fremstillet af rester fra den italienske uldindustri, der er blevet genspundet til et lækkert kvalitetsmateriale. Det er en genial måde at genbruge ressourcer, der ellers var endt som affald, hvilket virkelig er noget af det, der gør en forskel i bæredygtighedsregnskabet. Ulden er forstærket med nylon, for at give højere slidstyrke, så Greenland Re-wool Jacket kan holde i rigtig mange år - hvilket også er en vigtig bæredygtighedsparameter.

Jakken er forstærket med G-1000 Eco over skuldrene og brystet, samt i hætten og på lommerne, for at give ekstra slidstyrke og vejrbeskyttelse på de mest udsatte steder. På kroppen og i hætten sørger Fjällrävens velkendte "pile fleece"-inderside for at give ekstra varme, mens ærmerne har en let fiberpolstring, der holder på varmen og sørger for at jakken glider let af og på. 

Detaljerne er de samme som på den elskede Greenland Jacket, med to store dobbeltlommer på fronten, to store brystlommer og en god hætte. En 2-vejs-lynlås på fronten giver mulighed for at åbne op og ventilere både oppe- og nedefra, mens en vindflap med knaplukning giver ekstra vejrbeskyttelse.

Greenland Re-Wool Jacket vil være perfekt til kolde efterårs- og vinterdage - både i byen og i skoven - og kommer til at følge dig trofast i rigtig mange år.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.