Fjällräven Mens High Coast Lite Anorak

DKK 1.599,00
På lager
Varenummer:39653

Let, alsidig og super kompakt anorak i et vindtæt, hurtigtørrende og svedtransporterende materiale. Velegnet til alle former for friluftsliv og afslappet hverdagsbrug. Herre-version.

Fjällräven Mens High Coast Lite Anorak er fremstillet i delvist genanvendt polyester-materiale, der er let og ekstremt smidigt. Det giver en god pasform og en lav fylde/vægt i rygsækken. Desuden, bidrager polyesteren med hurtigtørrende og svedtransporterende egenskaber - foruden, at det selvfølgelig også er vindtæt.

Hætten kan justeres og har et tætsiddende fit, mens resten af High Coast Lite Anorak er konstrueret i et rummeligt fit, der gør den let at tage af og på. Anorakken kan justeres i bunden via en snørre/drawcord, så pasformen er lige efter dit behov. Ærmeslutningerne er elastiske og tæsiddende. Desuden, findes der to store frontlommer med lynlås, hvoraf den ene også fungerer som pakpose for anorakken. Derudover, er der også to håndlommer - også med lynlås.

Anorakken vejer blot 210 gram for en str. M.

En veludført windbreaker-anorak til sommerens aktive eventyr på turen, selvom det afdæmpede look også gør den oplagt til hverdagsbrug.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.