Hoka One One Mens Clifton 6

Vejl. pris DKK 1.299,00
DKK 909,00
SparDKK 390,00
På lager
Varenummer:39853

Meget alsidig og ekstremt komfortabel sko med en lav vægt (266 g pr. sko). Clifton 6 er egentlig designet som en løbesko, men den gode stødafdæmpning fra den store og bløde hæl, gør at skoen også er velegnet til rejse- og fritidsbrug, hvor man søger komfort og hvile til fødderne gennem hele dagen.

Hoka One One Mens Clifton 6 har en stor sål i EVA-skum, der giver en god stødafdæmpning på trods af skoens meget lave vægt. Sålen er blødere i hælområdet, hvilket giver en dejlig behagelig landing, mens sålen er mere fast på forfoden, hvilket bidrager til et mere effektivt antrit.

Skoen har et hældrop på 5 mm, der sammen med sålens unikke "Meta-Rocker"-geometri giver fin støtte og ansporer til en naturlig gang. Desuden, har ydersålen forstærkede zoner i trykzoner, nærmere betegnet hælen og indersiden af foden.

Overdelen er fremstillet i et ventilerende mesh-materiale, der giver skoen en glimrende åndbarhed og sikrer en lav vægt.

Et oplagt valg til dem, der søger en alsidig sko i høj kvalitet med en blød og stødafdæmpende sål, der både kan bruges på rejsen, løbeturen og til alment fritidsbrug.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.