Hoka One One Mens Clifton 8

Vejl. pris DKK 1.299,00
DKK 974,00
SparDKK 325,00
På lager
Varenummer:41304

Superlet og imponerende komfortabel løbesko med HOKAs formidable stødabsorbering og mellemsål, der reagerer responsivt på underlaget. En lækker løbesko, der også hurtigt bliver en favorit til hverdag og rejser, takket være den høje komfort.

HOKA One One Mens Clifton 8 har en tyk sål i EVA-skum, der giver en suveræn stødafdæmpning. Sålen er blødere i hælområdet, hvilket giver en dejlig behagelig landing, og mere fast på forfoden, hvilket bidrager til et mere effektivt antrit.

Den nye Clifton 8 har en overdel, der er fremstillet i et opdateret ventilerende mesh-materiale, der lader foden ånde og er med til at sikre skoens lave vægt. Derudover har Clifton 8 fået en ny mellemmål i et mere responsivt materiale. Det får skoen til at føles endnu mere hurtig og let, hvilket giver en god fremdrift. Det gør Clifton 8 oplagt til både korte og lange løbeture på fast underlag som asfalt, grus eller stier.

Ligesom forgængeren har Clifton 8 også fokus på tilpasningen og komforten omkring anklen, som er med til at tage presset af akillessenen, når du løber/går. Pløsen er ligeledes pakket ind for at give større komfort. 

Skoen har et hældrop på 5 mm og en neutral sål-profil, der sammen med sålens unikke "Meta-Rocker"-geometri ansporer til en ubesværet, naturlig løbestil. 

Mens Clifton 8 er ligesom forgængeren en let og komfortabel sko, der føles imponerende naturlig at have på foden. Den giver god stødabsorbering til lange dage på hårdt underlag, og er et oplagt valg til dem, der søger en komfortabel løbesko i høj kvalitet. Den forholdsvis bløde og stødafdæmpende sål vil derudover også gøre det godt på rejser, til almindelig fritidsbrug og som en ultra behagelig hverdagssneaker.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.