Klean Kanteen TKPro 1000ml

Vejl. pris DKK 499,00
DKK 369,00
SparDKK 130,00
På lager
Varenummer:39331001

Robust, rummelig og imponerende effektiv termokande i rustfrit stål - helt uden plastik. Perfekt til varm te eller kaffe på en kold dag, eller til at holde drikkevarerne kølige en varm sommerdag på stranden.

Klean Kanteen TKPro 1000ml er Klean Kanteens bud på en effektiv og pålidelig termokande til fritids- og turbrug. Klean Kanteens "CLimate Lock"-vakuum-isolering og den nye TK Closure-lukning giver helt suveræn isolering, og gør at TKPro 1000 ml kan holde varme drikke varme helt op til 38 timer og iskolde drikke kølige op til 100 timer. 

Man kan hælde fra alle sider af termoflasken uden at tage låget helt af, og låget fungerer både som lækker termokop, og er med til at give ekstra isolering, når flasken er lukket. Endelig er TKPro både robust, elegant og let at rengøre. Og bortset fra den lille silikonering i låget, der får det til at slutte tæt, er hele kanden udført i rustfrit stål. Termokanden har desuden en Klean Coat-pulverlakering på ydersiden, der ikke afgiver smag eller skadelige stoffer og holder til hård brug i evigheder.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.