Klean Kanteen TKPro 750ml

Vejl. pris DKK 449,00
DKK 359,00
SparDKK 90,00
På lager
Varenummer:39330

Robust, elegant og imponerende effektiv termokande i rustfrit stål - helt uden plastik. Perfekt til varm te eller kaffe på en kold dag, eller til at holde drikkevarerne kølige en varm sommerdag på stranden.

Klean Kanteen TKPro 750ml er Klean Kanteens bud på en effektiv og pålidelig termokande til fritids- og turbrug. Klean Kanteens "CLimate Lock"-vakuum-isolering og den nye TK Closure-lukning giver helt suveræn isolering, og gør at TKPro 750 ml kan holde varme drikke varme helt op til 28 timer og iskolde drikke kølige op til 90 timer. 

Man kan hælde fra alle sider af termoflasken uden at tage låget helt af, og låget fungerer både som lækker termokop og er med til at give ekstra isolering, når flasken er lukket. Endelig er TKPro både robust, elegant og let at rengøre. Og bortset fra den lille silikonering i låget, der får den til at slutte tæt, er hele kanden udført i rustfrit stål (med en Klean Coat-pulverlakering på ydersiden), der ikke afgiver smag eller skadelige stoffer og holder til hård brug i evigheder. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.