Lowa Mens Taurus Pro GTX Lo

Vejl. pris DKK 1.099,00
DKK 824,00
SparDKK 275,00
På lager
Varenummer:40855

Komfortabel og støttende vandresko med en vandtæt GORE-TEX-membran. Perfekt til vandreture med let dagtursrygsæk i terræn, der ikke udsætter anklerne for alt for stor belastning.

Lowa Men's Taurus Pro GTX Lo er skabt til lange dage, hvor du går mange kilometer og har brug for støtte til foden. En støttende og stødabsorberende PU-mellemsål i kombination med Lowas "MONOWRAP"-design, der giver et godt hold om foden, sikrer god stabilitet i ujævnt terræn og komfort på lange dage. Lowa LIMA-ydersål i friktionsgummi med en grov mønster profil sikrer godt greb, både i våde og tørre forhold. 

GORE-TEX-membranen holder dine fødder tørre og komfortable i vådt vejr og en overdel i ruskind og nylon sikrer en god balance mellem slidstyrke, stabilitet og fleksibilitet. 

Taurus Pro er let og blød nok til at den ikke føles hverken klodset eller restriktiv på korte ture i let terræn, samtidig med at den har den nødvendige støtte til at skåne dine fødder og ankler på længere ture i lidt hårdere terræn, hvilket gør den til en enormt alsidig vandresko, der både kan bruges på vandreture, rejser og til almindelig fritidsbrug. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.