Marmot Trestles Elite Eco 30

DKK 1.249,00
På lager
Varenummer:38895

Let, lækker og imponerende alsidig fibersovepose, der kan bruges forår, sommer og efterår. Imponerende varme/vægt-forhold og en miljøvenlig konstruktion i genanvendt polyester, der gør den til et godt alternativ til de dyrere og mere sarte dunsoveposer. 

Marmot Trestles Elite Eco 30 er foret med Marmots HL-ElixR Eco-fiber, der benytter tre forskellige typer polyesterfibre til at opnå et højt varme/vægt-forhold, god komprimérbarhed og en blød og behagelig fornemmelse. Både fiberisoleringen, ydermaterialet og indermaterialet består af 100 % genanvendt polyester, og den vandafvisende behandling på ydersiden er PFC-fri. En anatomisk "Wrap Around Footbox" og en tætsiddende "Nautilus"-hætte sørger for maksimal varme og komfort. En lille lynlåslomme holder styr på værdigenstande. Let og luftig konstruktion i overdelen giver maksimal fylde og varme, mens en tyndere, men tættere konstruktion i undersiden er designet til at give optimal isolering, når man ligger i den. 

Trestles Elite Eco-soveposerne er blandt markedets letteste og mest avancerede fibersoveposer, og vil være et rigtig godt valg for alle, som leder efter en fibersovepose, der næsten kan matche dunsoveposerne på vægt, og som tåler vand, fugt og snavs langt bedre. Trestles Elite Eco 30 er en varm, let, god og meget alsidig sovepose, der vil være genial til alle slags ture forår, sommer og efterår - herhjemme, i Sydsverige eller på fjeldet i Norge.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.