Mystery Ranch 3 Way 22

DKK 1.799,00
På lager
Varenummer:39843002

Multifunktionel hverdagstaske med hele tre indvendige rum og et unikt bæresystem: Brug Mystery Ranch 3 Way 22 som rygsæk, skulderrems-taske eller computer-taske - alt dit behov! 

Mystery Ranch 3 Way 22 er en af de mest alsidige tasker, vi hidtil har set på markedet. Den er designet til hverdagen, hvilket kan ses på de tre indvendige rum, der har flere små lommer, samt en beskyttende lomme til computer og tablets. Det helt særlige ved tasken er dog, at den kan bæres på tre måder.

Tasken tilbyder fuldt polstrede skulderremme til brug som rygsæk, der ovenikøbet kan pakkes væk i deres egne lommer - nemt og bekvemt. Tasken kan også bruges som skulderrems-taske, der også har sin egen lomme og kan pakkes væk. Pakker du alle remmene væk, har du to bærehåndtag på siden af tasken - og således kan den bruges som en ganske enkel computertaske.

Det indvendige rum med Mystery Ranch-logoet på fronten har en magnetisk 'Rip-Zip'-låsemekaniske, der gør det hurtigt og nemt at komme ind til rummet, mens de to øvrige rum har lynlåsadgang. 

En smart og praktisk multifunktionel hverdagstaske, der byder på masser af plads til opbevarings af dine ejendele. Fremstillet i det meget slidstærke 500-denier CORDURA®-nylonmateriale, der vil holde i mange, mange år frem.

 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.