Mystery Ranch Mission Rover 43

DKK 1.899,00
På lager
Varenummer:40872

Praktisk, rummelig og veldesignet rejserygsæk i Mystery Ranchs tårnhøje kvalitet. Kan bæres både på ryggen, i hånden og over skulderen, og gør rejselivet - og ikke mindst lufthavnstransit - meget lettere.

Mystery Ranch Mission Rover 43 er skabt til rejseliv. Rygsækken kan åbnes helt op som en kuffert, så du let og hurtigt kan få overblik over og komme til indholdet. Der er separate rum til f.eks. sko og vasketøj, og separate rum til bærbar computer, tablet og rejsedokumenter på ydersiden.

Bæresystemet er designet så du kan vælge mellem en almindelig rygsækløsning med to skulderremme eller en skuldertaskekonfiguration - og du kan også droppe skulderremmene helt og bære tasken i et af håndtagene, hvis du vil have en mere "clean" taske, der er lettere at få ind og ud af f.eks. håndbagagerummene i fly og busser.

De kraftige materialer og lynlåse er skabt til at holde til lidt af hvert i rigtig mange år, og i det hele taget emmer Mission Rover af Mystery Ranchs erfaring med at lave slidstærke, fukntionelle og komfortabel rygsække til al slags friluftsliv og fritidsbrug.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.