Mystery Ranch Terraframe 3-Zip 50

DKK 3.999,00
På lager
Varenummer:39837

Robust, teknisk og detaljerig vandrerygsæk med et enormt stærkt bæresystem med en meget unik detalje, der tillader at placere tung oppakning mellem rygsæk og ramme. Samtidig tillader et innovativt lynlås-system hurtig adgang til alt grej. Indbegrebet af råstyrke og kvalitet.

Mystery Ranch Terraframe 3-Zip 50 tilbyder et ultrastærkt og suverænt støttende bæresystem, der er skabt til at gøre vandring over lange distancer med særlig tung oppakning til en komfortabel oplevelse. Rygsækken har nemlig både en ekstern og en intern ramme i robuste carbon-fibre, der afstiver og giver god vægtfordeling. Samtidig sørger for det store og brede hoftebælte for, at rygsækken følger hoftegangen og bevæger sig med dig.

Det helt særlige ved rygsækken er dog ikke dens råstyrke, men derimod teknologien, der understøtter dem.

Mystery Ranchs patenterede Overload™️-teknologi gør det muligt at afmontere selve rygsækken fra den eksterne ramme for at skabe et hulrum. Mellem rygsæk og ramme forlænges et robust stykke materiale, der fungerer som en hylde i bunden af hulrummet. I hulrummet kan ekstra tung oppakning eller oppakning med en akavet form placeres i, hvorefter rygsækken spændes tilbage på rammen og remmene strammes ind (6 remme, der holder opbakningen stabil). Med den tunge oppakning tættest på ryggen, er du sikret en god vægtfordeling, mens den innovative teknologi giver en hidtil uset fleksibilitet. Bæresystemet er naturligvis justerbart, så det kan tilpasses den enkelte ryg.

Herudover, kommer Terraframe 50 med et innovativt lynlåssystem kaldet 3-ZIP, der - som navnet indikerer - er et system bestående af 3 YKK-lynlåse på front og top af rygsækken, der giver hurtig og nem adgang til ens grej.

Udover det unikke bæresystem og lynlåssystem, er Terraframe 50 spækket med mange andre detaljer. Rygsækken har daisy chains på fronten, plads til vandsystem, kompressionsremme på siderne og bunden, fæste til isøkse og sidelommer til vandflaskerne. Selve rygsækken er fremstillet i det ultra-stærke 330-denier Lite Plus CORDURA®-nylonmateriale, mens sidelommerne er vævet i et strækbart materiale.

Terraframe 50 er - ligesom de øvrige rygsække i Terraframe-serien - råstyrke og innovativ teknologi i sin sande form. Et godt bud på en trofast, hårdfør og gennemført rygsæk i ypperste kvalitet, der er skabt til de lange vandreture i vildmarken, hvor det er en fordel at kunne komme hurtigt ind og ud af rygsækken.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.