Mystery Ranch Terraframe 65

DKK 4.399,00
På lager
Varenummer:39836

Robust, teknisk og detaljerig rygsæk med et enormt stærkt bæresystem, der kan bære op til omtrent 70 kg. Bæresystemet har desuden en meget unik detalje, der tillader at placere tung oppakning mellem rygsæk og ramme. Indbegrebet af råstyrke og kvalitet.

Mystery Ranch Terraframe 65 er - med sit ultrastærke og suverænt støttende bæresystem - en rygsæk der er skabt til at gøre vandring over lange distancer med særlig tung oppakning til en komfortabel oplevelse. 

Rygsækken har både en ekstern og en intern ramme i robuste carbon-fibre, der afstiver og giver god vægtfordeling. Samtidig sørger for det store og brede hoftebælte for, at rygsækken følger hoftegangen og bevæger sig med dig.

Det helt særlige ved rygsækken er dog ikke dens råstyrke, men derimod teknologien, der understøtter dem.

Mystery Ranchs patenterede Overload™️-teknologi gør det muligt at afmontere selve rygsækken fra den eksterne ramme for at skabe et hulrum. Mellem rygsæk og ramme forlænges et robust stykke materiale, der fungerer som en hylde i bunden af hulrummet. I hulrummet kan ekstra tung oppakning eller oppakning med en akavet form placeres i, hvorefter rygsækken spændes tilbage på rammen og remmene strammes ind (6 remme, der holder opbakningen stabil). Med den tunge oppakning tættest på ryggen, er du sikret en god vægtfordeling, mens den innovative teknologi giver en hidtil uset fleksibilitet. Bæresystemet er naturligvis justerbart, så det kan tilpasses den enkelte ryg.

Udover det unikke bæresystem, er Terraframe 65 spækket med mange andre detaljer - det samme som findes i den større 80-liter version. Rygsækken har en fuld lynlåsåbning på fronten - også kaldet 'kuffertåbningen' - hvilket giver nem og hurtig adgang til hele rygsækkens oppakning. Andre detaljer inkluderer en aftagelig dagstur-rygsæk, soveposerum med lynlåsadgang, ekstra opbevaringslommer på ydersiden, daisy chains, plads til vandsystem, kompressionsremme på siderne og bunden, fæste til isøkse, og meget mere. Selve rygsækken er fremstillet i det ultra-stærke 330-denier Lite Plus CORDURA®-nylonmateriale, mens sidelommerne, hvor vandflaskerne opbevares, er vævet i et strækbart materiale.

Terraframe 65 er råstyrke i sin sande form og et solidt bud - i ordets bogstaveligste forstand - på en trofast, hårdfør og gennemført rygsæk i ypperste kvalitet, der er skabt til de længerevarende ture i vildmarken, hvor man har brug for ekstra grej til at holde sig kørende. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.