Nordisk Kari 12 Tarp Technical Cotton

DKK 2.299,00
På lager
Varenummer:39070001

Lækker tarp i en kraftig bomuld-/polyesterblanding med en vandafvisende behandling. En lækker tarp, der giver god beskyttelse mod solen på varme dag og regnen på våde dage. Barduner, pløkker og 2 stænger inkluderet.

Nordisk Kari 12 Tarp er fremstillet i "technical cotton", der er en blanding af 65 % polyester og 35 % bomuld. Når materialet bliver vådt, udvider bomuldsfibrene sig, hvilket gør at vandet vil løbe ned ad tarpen i stedet for at trænge igennem. To stålstænger på 260 cm, justerbare barduner og stålpløkker gør det let og hurtigt at sætte tarpen op, og et areal på 12 m2 giver god plads. Perfekt til fællesområdet i lejren, eller til et overdækket madlavnings- og afslapningsområde foran teltet.

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen: https://www.friluftsland.dk/blog/te...

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.