Nordisk Lofoten 1 ULW

DKK 6.399,00
På lager
Varenummer:39042001

Helt vanvittigt let og kompakt lille solotelt. Et genialt lille telt til gramjægerne - det giver pålidelig beskyttelse mod vind og vejr, og vejer og fylder nærmest ingenting i rygsækken.

Nordisk Lofoten 1 ULW er et ekstremt let og kompakt telt, der er skabt til "fast & light"-vandreture, "thru hikes" og andre situationer, hvor hvert gram tæller. Ydermaterialet er et ekstremt let 7 denier ripstop-nylon med tre-lags-silikonebehandling på hver side, der er imponerende stærkt - den lave vægt taget i betragtning - og fuldstændig vandtæt. En minimalistisk tunnel-lignende konstruktion med en enkelt kulfiber-stang, samt en lille kompakt sovekabine, og en minimalistisk apsis, gør Lofoten 1 ULW til et seriøs kandidat til titlen som verdens letteste og mest kompakte, fuldt udstyrede telt.

Med korrrekt opsætning og alle barduner spændt, står teltet ganske stabilt, og der er gode ventilationsmuligheder, så Lofoten 1 ULW vil være oplagt til letvægtsvandreture, hvor man satser på at bevæge sig hurtigt og frit, og ønsker at have så let og komfortabel oppakning som muligt. Høj klasse og helt vanvittigt lav vægt!

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.