Nordisk Oppland 2 PU

DKK 2.499,00
På lager
Varenummer:39209003

Let, rummeligt og alsidigt 2-mands tunneltelt til en rigtig god pris. Vejer ca. 3,4 kg, og har masser af plads til både oppakning og madlavning. Teltet kan desuden holde til både slagregn og kraftig vind. Et pålideligt og alsidigt telt fra danske Nordisk. 

Nordisk Oppland 2 PU er et et imponerende rummeligt og alsidigt telt. Ydermaterialet er et 68 denier "plain weave"-polyester med PU-coating på bagsiden, der gør både telt og syninger fuldstændig vandtæt. En klassisk tunnelkonstruktion med en imponerende bredde på 145 cm. og en rummelig apsis, gør Oppland 2 PU til et af de mest rummelige tomands-telte på markedet. I kombination med den fornuftige vægt, pris og gode stabilitet, gør det teltet ekstremt komfortabelt og alsidigt.

Oppland 2 PU er et af de få tomandstelte hvor der kan ligge to liggeunderlag i størrelse large ved siden af hinanden samtidig med, at man har god plads til oppakning og madlavning i forteltet. 

Med korrekt opsætning og alle barduner spændt ud, kan teltet fint modstå barskt fjeldvejr. Der er oven i købet gode ventilationsmuligheder, så Oppland 2 PU vil være et godt valg til alle slags ture både forår, sommer og efterår. Et gennemført og veldesignet telt fra Nordisk!

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen: https://www.friluftsland.dk/blog/te...

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.