Ocùn Paddy Moonwalk Crashpad

DKK 2.279,00
På lager
Varenummer:22647

Alsidig crashpad med god polstring og en række praktiske detaljer. En suveræn allround-crashpad, der gør det lige godt alene til simple boulders og i et større set op til at beskytte dårlige landinger.

Ocùn Paddy Moonwalk Crashpad er den crash pad, du altid har med dig - uanset om du bare skal ud og klatre nogle simple boulders alene, eller opsøger højere, mere komplekse problemer med en gruppe venner.

20 mm PE-skum på overside, 30 mm på undersiden og 50 mm PU-skum i midten, giver en fast og stødabsorberende landingszone, der giver god beskyttelse på fra de fleste højder.

Kraftige nylonmaterialer på toppen og ekstra stærkt, ballistisk Corduranylon i kanterne giver høj slidstyrke, mens en vandtæt bund sørger for at skummet ikke suger vand fra underlaget og gør pad'en let at rengøre.

Paddy Moonwalk foldes på midten, og de to halvdele kan lynes fra hinanden og lynes sammen på langs, hvis du har brug for en lang, smal pad i stedet for en traditionel, mere kvadratisk form. Der følger en lille måtte med til at tørre klatreskoene af i, og kompressionsremmene er designet så crashpad'en let kan laves til en komfortabel sofa, og så man kan spænde to pads sammen. 

Vægten er fornuftig og det komfortable bæresystem sikrer at den sidder godt på ryggen. En gennemført crash pad til al slags bouldering.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.