Osprey Arcane Large Day Hemp

Vejl. pris DKK 999,00
DKK 749,00
SparDKK 250,00
På lager
Varenummer:40309001

En praktisk og lækker hverdagsrygsæk fra Arcane-serien. Her i en limited edition-udgave i 55 % hamepfibre og 45 % genbrugspolyester. Rygsækken er lavet i stilrent design, og er udstyret med blandt andet en beskyttende lomme til laptop og tablet.

Osprey Arcane Daypack Hemp er en simpel hverdagsrygsæk med alle de essentielle funktioner pakket ind i et afdæmpet og stilrent udtryk med et intuitivt design. I denne limited edition-udgave er rygsækken lavet i et materiale af slidstærk hampefibre og genbrugspolyester, der tilsammen giver en robust taske, der takket være det tidløse design har en lang levetid.

Rygpanelet er lavet i en mesh-konstruktion med indbygget skum, der gør den behagelig at bære rundt på hele dagen.

Indersiden af rygsækken er også praktisk konstrueret. Med en kapacitet på 20 liter, flere rum og en beskyttende lomme til computer og tablets, kan du organisere dine ejendele på let og praktisk vis. På ydersiden findes en stor lynlåslomme  samt en lille, diskret mesh-lomme til drikkedunken. Det klassiske Osprey-logo afspejler taskens afdæmpede og stilrene udtryk.

En praktisk og lækker taske, der er oplagt til studie-, skole- og arbejdsbrug, eller en frisk gåtur i skoven.

Osprey Arcane-serien
Arcane er Ospreys nye serie af praktiske hverdagsrygsække og -tasker henvendt til en aktiv livsstil, hvor funktionalitet, stil og bæredygtighed også er vigtige parametre. Produkterne udmærker sig ved brug af genanvendelige materialer, en robust konstruktion og en lang levetid, uden at gå på kompromis med de essentielle funktioner i en god og praktisk hverdagsrygsæk og –taske.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.