Osprey Arcane Xl Day

DKK 899,00
På lager
Varenummer:41277001

Rummelig, strømlinet og praktisk. Med Arcane XL Day får du en lækker hverdagsrygsæk i et stilrent design. Rygsækken er fremstillet af genanvendt polyester for en mere bæredygtig profil.

Osprey Arcane XL Day rummer 28 liter og er udstyret med beskyttende laptoplomme, så du roligt kan bruge rygsækken til både studie og arbejde. Her får du en rummelig, men simpel hverdagsrygsæk med alle de essentielle funktioner, du kræver af en rygsæk, du skal bruge til hverdag. 

Rygpanelet er lavet i en mesh-konstruktion med indbygget skum, der gør den behagelig at bære rundt på hele dagen - også selvom du har fyldt den med dokumenter og skolebøger. Indvendig er rygsækken også praktisk indrettet. Udover laptoplomme finder du også en stor indvendig organizer-lomme til papirer og dokumenter, en meshlomme og en "ridsefri" lomme til solbriller og elektronik. 

På fronten af rygsækken er der en praktisk lynlåslomme, så du kan holde styr på småting. 

En praktisk og lækker taske, der er oplagt til studie-, skole- og arbejdsbrug, eller en frisk gåtur i skoven.

Osprey Arcane-serien

Arcane er Ospreys serie af praktiske hverdagsrygsække og -tasker henvendt til en aktiv livsstil, hvor funktionalitet, stil og bæredygtighed også er vigtige parametre. Produkterne udmærker sig ved brug af genanvendelige materialer, en robust konstruktion og en lang levetid, uden at gå på kompromis med de essentielle funktioner i en god og praktisk hverdagsrygsæk og –taske.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.