Osprey Poco Plus

DKK 3.399,00
På lager
Varenummer:39913001

Den bedste kombination af rygsæk og børnebærestol som amerikanske Osprey har at byde på. Velsiddende, støttende og masser af justerbare funktioner - her er virkelig tænkt på alle detaljer, både for forældre og barn.

Osprey Poco Plus er noget nær den ultimative kombination af rygsæk og bærestol. Ospreys anerkendte Anti Gravity-bæresystem giver en god luftcirkulation på ryggen til den hårdtarbejdende forældre. De rigide alu-stænger sørger for god afstivning og i kombination med det polstrede hoftebælte og skulderstropper, sikrer Poco Plus en optimal bærekomfort. Rygsækken kan justeres i længden, så den passer til den enkeltes ryglængde, ligesom barnets siddehøjde og siddesele også kan justeres, så det passer til barnets størrelse.

Barnet sidder solidt og sikkert fastspændt i 3-punkts-selen, mens de har et fint udsyn, der er betydeligt hævet over traditionelle bæreseler. Desuden, har rygsækken en indbygget solskærm og medfølgende regnslag, så barnet kan sidde trygt og komfortabelt uanset omstændighederne. Bunden af rygsækken har en robust kickstand, der gør, at rygsækken kan stå op af sig selv og det gør det en del lettere at sætte rygsækken fra sig først og samle barnet op bagefter.

Rygsækken har gode opbevaringsmuligheder både bagpå og nedeunder rygsækken ligesom der er elastiske sidelommer til vandflasker i hver side. Der er desuden også lynlåslommer i hoftebæltet.

Osprey Poco Plus er den bedste kombination af rygsæk og børnebærestol som de amerikanske rygsækeksperter har at byde på - og med den, får man en pålidelig turmakker, der er klar til at komme med hele familien på tur.


Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.