Patagonia Womens Down Sweater Hoody

Vejl. pris DKK 2.099,00
DKK 1.574,00
SparDKK 525,00
På lager
Varenummer:33126

Let, varm og meget komprimerbar dunjakke med hætte. En fed dunjakke, der kan bruges på tur hele året, eller på de kolde efterårs-og vinterdage herhjemme.

Patagonia Women's Down Sweater Hoody er Patagonias bud på en let, varm dunjakke til det hele. Ydermaterialet er i let og stærk polyester (100 % genanvendt), og jakken er isoleret med 800 fillpower gåsedun, der lever op til Patagonias strenge krav til dyrevelfærd og sporbarhed.

Down Sweater Hoody har en tætsiddende hætte, der holder på varmen omkring hovedet og halsen, og kan pakkes sammen i inderlommen, så den fylder og vejer minimalt i rygsækken. En genial jakke, der både kan bruges alene på kolde, tørre dage, som supervarmt mellemlag under en skal, eller som varmejakke til pauser og lejrbrug. Den fortjener en plads i rygsækken på stort set alle ture, året rundt - uanset om det er vandring, klatring, skiløb eller bjergbestigning, du har kastet din kærlighed på - og den bliver også hurtigt førstevalg til hverdagsbrug, når kulden begynder at komme snigende.

En lækker dunjakke til en rigtig flot pris.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.