Patagonia Womens R1 Daily Zip Neck

Vejl. pris DKK 799,00
DKK 599,00
SparDKK 200,00
På lager
Varenummer:41297

Alsidig fleece fra den efterhånden ikoniske R1-kollektion. Et suverænt mellemlag til al slags friluftsliv hele året - uanset om det er klatreskoene, vandrestøvlerne eller skiene, der skal luftes.

Patagonia Women's R1 Daily Zip Neck er en simpel, funktionel fleecepullover, der kan bruges til nærmest alt. Det lette fleecemateriale har en glat yderside, der glider let under et yderlag og holder til nærkontakt med f.eks. klippe, hvis du bruger den alene. Indersiden er bløde og opkradset, for at give maksimal komfort og temperaturregulering.

Designet er helt enkelt, med krave og dyb brystlynlås, så du kan åbne op og lufte ud, eller lukke til og holde på varmen, efter behov. Pasformen er slank og feminin, så fleecen fungerer godt i et lag på lag system, mens det strækbare materiale sikrer fuld bevægelsesfrihed og komfort.

R1 Daily Zip Neck er et godt bud på dit nye go to- mellemlag på alt fra en flerdages vandretur til en kold dag på ski - og den vil også være genial til et træningspas i en kold klatrehal eller en søndag på sofaen!

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.