Patagonia Womens Torrentshell 3L Jacket

Vejl. pris DKK 1.299,00
DKK 909,00
SparDKK 390,00
På lager
Varenummer:39797

Funktionel, slidstærk og miljøvenlig 3-lags skaljakke til kvinder til en rigtig fornuftig pris. Jakken er oplagt til både hverdagsbrug og på alskens friluftsture verden over, og vil holde mange år frem, takket være det forstærkede ydermateriale i 100 % genanvendt ripstop nylon.

Patagonia Womens Torrentshell 3L Jacket er en prisstærk 3-lags skaljakke, der er et godt bud på en skaljakke med kvaliteter til både hverdag og tur. Den nye, robuste 3-lags-konstruktion har et ekstra slidstærkt ydermateriale i 50-denier 100 % genanvendt nylon, en vandtæt og åndbar H2No-membran på bagsiden og et trikot-print inderst, der beskytter det vandtætte lag og bidrager til en udmærket åndbarhed, der vil være mere jævnt fordelt og mere holdbar end i en 2 ½-lags konstruktion. Jakken er overfladebehandlet med en sne- og vandafvisende PU-coating, der gør jakken endnu mere modstandsdygtig ved at holde porrerne i den åndbare membran fri for fugt og damp udefra, så den ånder optimalt.

Der er ventilationslynlåse under armene, så du kan komme af med overskudsvarme, og den justerbare hætte sørger for at lukke til for vind og vejr uden at blokere udsynet til siderne. Den ene af de to lynlåslommer fungerer også som pakpose, så jakken hurtigt og enkelt kan pakkes ned og fylde så lidt sommuligt i oppakningen.

En funktionel, åndbar og ekstra slidstærk regnjakke, der både kan bruges til hverdag og fritidsbrug herhjemme, eller som uvejrsbeskyttelse i rygsækken på f.eks. sommerens vandreture eller vinterens langrendsture. Desuden, har jakken et ganske bæredygtigt ophav med henblik på den 100 % genanvendte nylon, de Bluesign-certificerede materialer og det Fair Trade-certificerede syarbejde.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.