Patagonia Womens Wind Shield Pants

Vejl. pris DKK 1.299,00
DKK 974,00
SparDKK 325,00
På lager
Varenummer:41292

Bløde, strækbare og superlette softshellbukser med en behagelig, svedtransporterende bagside. Perfekte til at bevæge sig hurtigt og effektivt gennem krævende terræn - uanset om det er med vandrestøvler eller løbesko, i skoven eller på bjergstier, eller i langrendsporet.

Patagonia Women's Wind Shield Pants er et par geniale softshellbukser til alle, der prioriterer lav vægt, høj komfort og god vejrbeskyttelse højere end maksimal slidstyrke og en masse lommer. 

Det lette, strækbare softshellmateriale med Patagonias svedtransporterende og hurtigtørrende Capilene Cool-materiale på bagsiden giver exceptionel komfort og svedtransport, i kombination med god vejrbeskyttelse og lav vægt. En slank pasform og et simpelt design med to lynlåslommer og elastik og indsnøring i livet giver fremragende pasform og maksimal bevægelsesfrihed. 

Wind Shield Pants er på hjemmebane når der er fart over feltet og forholdene stiller krav til udstyret, og vil være geniale på alt fra "fast & light" vandreture på fjeldet til en efterårsløbetur herhjemme eller en vinterdag i langrendssporet.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.