Patagonia Womens Torrentshell 3L City Coat

DKK 1.699,00
På lager
Varenummer:39777

Lækker regnfrakke med høj krave, hætte og skygge, der i kombination med de vandtætte/åndbare materiale sørger for at holde dig tør og komfortabel på de regnfulde dage i hverdagen. Frakken har et fint, feminint udtryk og er fremstillet i 100 % genanvendt nylon og med Fair Trade-certificeret syarbejde.

Patagonia Womens Torrentshell 3L City Coat er en lækker 3-lags regnfrakke med ekstra længde og en tætomsluttende hætte med integreret skygge, der sørger for at holde regnen på afstand. Dertil bidrager den høje krave også til ekstra vind- og vejrbeskyttelse omkring halsen. Kraven og hætten hænger ikke sammen, hvilket giver lidt ekstra fleksibilitet, i tilfælde af, at man gerne vil sluttes tæt til uden at skulle trække hætten over hovedet. Frakken har to håndlommer med lynlås på fronten og pasform er almindelig, men med et feminint udtryk.

Jakken kombinerer en fin, afdæmpet stil med vandtætte/åndbare materialer, der holder dig tør og komfortabel gennem de regnfulde dage. Den nye, robuste 3-lags-konstruktion har et ekstra slidstærkt ydermateriale i 50-denier 100 % genanvendt nylon, en vandtæt og åndbar H2No-membran på bagsiden og et trikot-print inderst, der beskytter det vandtætte lag og bidrager til en udmærket åndbarhed, der vil være mere jævnt fordelt og mere holdbar end i en 2 ½-lags konstruktion. Ydermaterialet er overfladebehandlet med en sne- og vandafvisende PU-coating, der gør frakken endnu mere modstandsdygtig ved at holde porrerne i den åndbare membran fri for fugt og damp udefra, så den ånder optimalt.


En funktionel, åndbar og ekstra slidstærk regnjakke, der både kan bruges til hverdag og fritidsbrug herhjemme, eller som uvejrsbeskyttelse i rygsækken på f.eks. sommerens vandreture eller vinterens langrendsture. Desuden, har jakken et ganske bæredygtigt ophav med henblik på den 100 % genanvendte nylon, de Bluesign-certificerede materialer og det Fair Trade-certificerede syarbejde.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.