Patagonia Womens Torrentshell Pants 3L- Reg

DKK 999,00
På lager
Varenummer:39799

Simpel, slidstærk og miljøvenlig 3-lags skalbuks til kvinder til en rigtig fin pris. Fungerer fint til både hverdagsbrug og på alskens friluftsture verden over, og vil holde mange år frem, takket være det forstærkede ydermateriale i genanvendt ripstop nylon.

Patagonia Womens Torrentshell 3L Pants Regular er en prisstærk 3-lags skalbuks, der er et godt bud på en buks med kvaliteter til både hverdag og tur. Den nye, robuste 3-lags-konstruktion har et ekstra slidstærkt ydermateriale i 50-denier 100 % genanvendt ripstop nylon, en vandtæt og åndbar H2No-membran på bagsiden og et trikot-print inderst, der beskytter det vandtætte lag og bidrager til en udmærket åndbarhed, der vil være mere jævnt fordelt og mere holdbar end i en 2 ½-lags konstruktion. Ydermaterialet er overfladebehandlet med en sne- og vandafvisende PU-coating, der gør buksen endnu mere modstandsdygtig ved at holde porrerne i den åndbare membran fri for fugt og damp udefra, så den ånder optimalt.

Der er lynlåsåbninger i underbenene, så bukserne er lettere at trække ud over kraftige sko og støvler og elastik og indsnøring i livet holder dem på plads.

En funktionel, åndbar og ekstra slidstærk skalbuks, der både kan bruges til hverdag og fritidsbrug herhjemme, eller som uvejrsbeskyttelse i rygsækken på f.eks. sommerens vandreture eller vinterens eventyr i sneklædte bjerglandskaber. Desuden, har buksen et ganske bæredygtigt ophav med henblik på den 100 % genanvendte nylon, de Bluesign-certificerede materialer og det Fair Trade-certificerede syarbejde.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.