Royal Robbins Bug Barrier Quarter Sock

Vejl. pris DKK 189,00
DKK 94,00
SparDKK 95,00
På lager
Varenummer:39704

Medium-polstret sok med mellemhøjt skaft og en insekt-afvisende overfladebehandling, der gør den særligt oplagt til brug i områder med risiko for eksempelvis borrelia-infektion, zikavirus eller malaria.

Royal Robbins Bug Barrier Quarter Sock er sokken til dig, der skal rejse til områder, hvor insekterne er en uundgåelig del af pakken. "Insect Shield" er en overfladebehandling, der giver materialerne ekstra insektbeskyttelse, og modvirker stik og bid. Det gør sokken oplagt til ture i områder med risiko smittebærende insekter - eller blot som et ekstra værn mod de irriterende myg, som vi har et nært kendskab til her i Norden.. 

Det mellemhøje skaft gør den oplagt til brug i vandresko, trailrunners og almindelige sneakers, hvor man ønsker sig en behagelig sok, som samtidig også har masser af performance i sig. En tå-box med en minimalt antal syninger, samt en ekstra dyb hællomme giver en god og komfortabel pasform, der er tætsiddende uden at genere. Til forskel for Micro-versionen i samme serie, har Quarter-sokken et længere skaft og en ekstra polstret hælstøtte.

Der sidder ventilationspaneler langs siderne som - i sammenspil med det fine polyester-mesh på oversiden - giver en formidabel åndbarhed og transporterer effektivt overskudsvarmen væk fra fødderne. Det gør sokken oplagt til aktivt brug, såsom vandring, trailrunning og backpacking-ture, særligt i varmere klimaer.

Bug Barrier Quarter Sock er fremstillet i en blanding af hamp, genanvendt polyester og elastan, der giver en god kombination af slidstyrke, svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber, åndbarhed og komfort. Hampens naturlige resistens overfor lugt er også med til at holde sokken frisk i længere tid ved aktivt brug.

En gennemført sok der fungerer som et ekstra værn mod insekterne og som samtidig byder masser af performance til sommerens aktive eventyr.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.