Royal Robbins Quarter Sock

Vejl. pris DKK 139,00
DKK 69,00
SparDKK 70,00
På lager
Varenummer:39701

Medium-polstret sok med mellemhøjt skaft, der med sit fine polyester-mesh giver god svedtransportation, mens ventilationspanelerne langs siderne giver optimal åndbarhed. Egner sig særligt godt til aktivt brug.

Royal Robbins Quarter Sock er en sok, der med sine funktionelle detaljer er som skabt til sommerens eventyr. Det mellemhøje skaft gør den oplagt til brug i vandresko, trailrunners og almindelig sneakers, hvor man ønsker sig en behagelig sok, som samtidig også har masser af performance i sig. En tå-box med en minimalt antal syninger, samt en ekstra dyb hællomme giver en god og komfortabel pasform, der er tætsiddende uden at genere. Til forskel for Micro-versionen i samme serie, har Quarter-sokken et længere skaft og en ekstra polstret hælstøtte.

Der sidder ventilationspaneler langs siderne som - i sammenspil med det fine polyester-mesh på oversiden - giver en formidabel åndbarhed og transporterer effektivt overskudsvarmen væk fra fødderne. Det gør sokken oplagt til aktivt brug, såsom vandring, trailrunning og backpacking-ture, særligt i varmere klimaer.

Quarter Sock er fremstillet i en blanding af hamp, genanvendt polyester og elastan, der giver en god kombination af slidstyrke, svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber, åndbarhed og komfort. Hampens naturlige resistens overfor lugt er også med til at holde sokken frisk i længere tid ved aktivt brug.

En gennemført sok der byder på masser af performance til sommerens aktive eventyr.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.