Smartwool PhD Run Ultra Light Micro

Vejl. pris DKK 129,00
DKK 96,00
SparDKK 33,00
På lager
Varenummer:39812003

Lette og ventilerede kortskaftede uldstrømper i en ultratynd, velsiddende konstruktion, der er perfekt til varmt vejr. Geniale i alt fra løbeskoene til dine yndlingssneakers.

Lette, ventilerede og ultratynde løbesokker, der er oplagte til sommerens sveddryppende løbeture, hvor der er brug for ekstra åndbarhed til fødderne.

Uanset om det gælder sommerens sveddryppende løbeture eller rejser til fjerne destinationer, er Smartwool PhD Run Ultra Light Micro et oplagt valg til når temperaturen stiger og fødderne har brug for ekstra åndbarhed.

Den avancerede konstruktion sørger for at sokken sidder tæt på foden, og ikke skaber trykzoner, der kan genere i skoene, mens merinoulden sørger for suveræn fugt- og temperaturregulering. En blanding af nylon, polyester og elastan giver ekstra slidstærke og skaber forstærkede zoner på udsatte områder. Mesh-zoner på oversiden af foden sørger for yderligere ventilation og komfort i varmen.

PhD Run Ultralight Micro er noget nær det bedste, du kan gøre for dine fødder, passer i alle slags sko, og vil være et sikkert hit til alt fra sveddryppende løbeture i bagende sol til lange dage på storbyens brosten.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.