The North Face Mens Tente Futurelight Jacket

Vejl. pris DKK 2.599,00
DKK 1.819,00
SparDKK 780,00
På lager
Varenummer:40047009

100 % vandtæt, superåndbar og let 3-lags-skaljakke med den nye FUTURELIGHT™-membran. Velegnet til alle former for friluftsture, hvor der arbejdes hårdt, og vil også være et praktisk, elegant og komfortabelt valg til hverdags- og fritidsbrug.

Tente Futurelight Jacket fra The North Face er let og elegant, men fuldt udstyret, skaljakke til dit næste friluftseventyr. Den vil beskytte dig mod vind, vand og vejr, mens den ikke vil fylde eller veje særlig meget i rygsækken.

Den fleksible trelags-konstruktion med den nyudviklede FUTURELIGHT-membran giver pålidelig vandtæthed, uovertruffen bevægelsesfrihed og markedets bedste åndbarhed, så du ikke behøver tage jakken af og på for at regulere temperaturen, hvis intensiteten stiger, temperaturen falder eller vinden tager lidt ekstra fat. 

Forlommerne er hævede, så de ikke kommer i vejen under en klatresele eller et hoftebælte fra en rygsæk. Det gør det nemt og hurtigt at komme til i pressede situationer. Jakken kan indsnøres i hoften og har Velcro-justering i ærmeslutningerne, så pasformen er lige som den skal være.

Tente Futurelight Jacket er en førsteklasses skaljakke med en 100 % vandtæt konstruktion og en exceptionel åndbar membran, der er udstyret med alle de nødvendige detaljer til krævende friluftseventyr.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.