The North Face Womens Apex Flex Futurelight Jacket

Vejl. pris DKK 2.399,00
DKK 1.799,00
SparDKK 600,00
På lager
Varenummer:40050007

Lækker vandtæt jakke til kvinder. Den ekstra høje åndbarhed, det simple, elegante design, de komfortable materialer og imponerende komfort gør den oplagt til alt fra almindelig hverdagsbrug til krævende friluftsture.

Apex Flex jakken har en kraftig, slidstærk yderside i et flot, blødt materiale, der leder tankerne hen på en softshell. Jakken fremstår også lidt mere mat og lidt mindre sporty i finish og udseende, end hvad man normalt ser på vandtætte jakker. Der er dog tale om en fuldblods hardshell, der lukker 100 % af for al slags dårligt vejr.

The North Face Women's Apex Flex Futurelight Jacket er et oplagt valg for dig, der gerne vil have en pæn, praktisk jakke til hverdag og tur. Ud over at se godt ud til hverdag, præsterer jakken nemlig også rigtigt godt på ture i det fri: Du får god pasform, indstillelig hætte, vandafvisende lynlåse og den helt nye, superåndbare FUTURELIGHT-membran med i pakken, så det er i den grad muligt at tage på længere, krævende ture ud i naturen med jakken.

The North Face FUTURELIGHT-produkterne er også et miljørigtigt valg. Selve membranen indeholder ikke skadelige stoffer, yderstofferne er i høj grad fremstillet af genbrugsmaterialer og DWR-behandlingen er uden flourstoffer og holder ekstra længe.


Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.