The North Face Womens Summit L5 LT Futurelight Pant

Vejl. pris DKK 2.699,00
DKK 1.349,00
SparDKK 1.350,00
På lager
Varenummer:40974

Superlette og imponerende åndbare skalbukser i et simpelt, stilrent design. Skabt til alpinklatring under krævende forhold, men vil gøre det lige så godt på f.eks. vandreture og skiture.

The North Face Women's Summit L5 LT Futurelight Pant er et par geniale skalbukser, hvis du værdsætter simpelt, alsidigt design, høj åndbarhed og maksimal bevægelsesfrihed. Bukserne er tiltænkt alpinklatring, hvor funktionel minimalisme er nøgleordet, og det er tydeligt i design og materialevalg. 

En blød og let trelagskonstruktion med The North Faces ekstremt  åndbare FUTURELIGHT-membran sikker maksimal "performance" i al slags vejr, og det enkle design sparer vægt. En lynlåslomme på låret giver hurtigt tilgængelig opbevaringsplads, der ikke er i vejen under klatreselen, og lille mesh-lomme inden i lårlommen sørger for at holde små genstande fra at ligge og rode rundt. Lynlåsåbninger i benafslutningerne gør det lettere at justere støvlerne, og Keprotec-forstærkninger på indersiden af underbenene beskytter mod steigeisen på afveje. Pasformen er formsyet for maksimal bevægelsesfrihed, og der er fin plads til ekstra lag under.

Summit L5 LT Futurelight Pant er et par fede skalbukser, der kan bruges til lidt af det hele. De er lette nok til at du altid kan have dem med i tasken, bløde, smidige og åndbare nok til ikke at begrænse dig og giver pålidelig beskyttelse mod alt fra slagregn om sommeren til snestorm om vinteren.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.