The North Face Mens Summit Down Hoodie

Vejl. pris DKK 2.699,00
DKK 2.024,00
SparDKK 675,00
På lager
Varenummer:40383005

Imponerende let og varm dunjakke med 800 fillpower imprægnerede dun, der isolerer og holder dig varm, selv når jakken bliver udsat for lidt regn. En sand ven på vandre- eller klatreturen under kolde og barske vejrforhold. 

The North Face Mens Summit Down Hoodie er isoleret med ProDown - en teknologi der gør dunene i stand til at modstå mindre byger. Det giver bedre tid til at finde skaljakken frem fra rygsækken, hvis himlen for alvor åbner sine sluser.

Dunjakken giver desuden imponerende god isolering på trods af den lave vægt, og er oplagt til alle former for alpine og ikke-alpine eventyr, hvor temperaturerne falder, og der er behov for at varmt mellem- eller yderlag. 

Jakken er udstyret med fuld, vandafvisende lynlås og den højtplacerede lomme gør jakken ideel under en klatresele. Den store inderlomme i mesh passer perfekt til fx handsker eller Buff. Hætten er designet til at kunne bruges udenpå en klatre- eller skihjelm.

Jakken er en del af Summit-serien fra The North Face, der består af avanceret udstyr til alpine ekspeditioner. Men udstyret gør sig godt til mange former for friluftsliv, hvor det er rart med noget kvalitetsudstyr, der kan klare forskellige former for vejrforhold og aktiviteter.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.