Tierra Mens Sta Fleece Hood

Vejl. pris DKK 1.099,00
DKK 769,00
SparDKK 330,00
På lager
Varenummer:40337

Varm, blød og alsidig fleecetrøje i genanvendt polyester. Din nye favorittrøje når temperaturerne kryber nedad - både herhjemme og på tur.

Tierra Mens Sta Fleece Hood er en pragteksempel på en moderne fleecetrøje til lidt af det hele. Det lækre fleecemateriale har en opkradset inderside, der giver den fjerlette varme, gode svedtransport og komfort, der karakteriserer kvalitetsfleece, mens en mat, meleret yderside giver et afdæmpet, klassisk look.

Fleecematerialet består af 93 % genanvendt polyester og er OEKO-TEX og Bluesign-certificeret. Både materialet og trøjen er produceret i Europa, så der er virkelig gjort en indsats for bæredygtighed.

Designet er klassisk og funktionelt med fuld 2-vejs lynlås på fronten, en varm tætsiddende hætte med dobbelt lag fleece, to lynlåslommer, og tommelfingerløkker, så ærmerne ikke kryber op. Pasformen er tætsiddende, så trøjen passer godt under en skaljakke, mens det elastiske materiale sikrer fuld bevægelsesfrihed. 

Sta Fleece Hood er oplagt som varmt mellemlag til alt fra sommerens vandreture til vinterens skiture, og vil også gøre det godt til klatring - både inde og ude. I det hele taget er det en enormt alsidig fleece, der hurtigt bliver din go-to-trøje på kølige dage - uanset hvad der står på programmet.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.