Tierra Womens Back Up Jacket Gen.3

DKK 2.299,00
På lager
Varenummer:41350

Let og kompakt skaljakke, der ikke fylder meget i rygsækken. Den lette og åndbare GORE-TEX Paclite-konstruktion giver pålidelig vejrbeskyttelse og gør jakken velegnet til et væld af friluftsaktiviteter året rundt. 

Tierra Women's Back Up Jacket Gen.3 er en 2½-lags skaljakke med GORE-TEX Paclite, der gør jakken både let og kompakt. Konstruktionen giver fuld beskyttelse mod vind og vand, samtidig med at den tillader kroppen at ånde. Det gør jakken perfekt til vandre- og cykelturen, eller til andre aktiviteter, hvor pulsen kommer op og du risikerer dårligt vejr.For at give yderligere mulighed for at komme af med overskudsvarme, er jakken udstyret med lventilationsynlåse under armene. 

Designet er enkelt og funktionelt, for at holde vægten med, men jakken er udstyret med alle de vigtigste detaljer: En fuldt justerbar hætte, justeringsmuligheder ved ærmeafslutningerne og hoften, samt de nødvendigste lommer.

Tierra Back Up Jacket vil være et hit på ethvert eventyr, hvor der er risiko for nedbør og blæst. En sikker vinder at have med i rygsækken, når vejret pludseligt skifter på sommerens ture, såvel som en komfortabel fæstning mod vintervejrets luner.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.