Tierra Womens Välliste Insulated Pant

Vejl. pris DKK 1.999,00
DKK 1.499,00
SparDKK 500,00
På lager
Varenummer:41355

GORE-TEX-bukser med fiberisolering. Perfekte til vinterens skiture og til friluftsliv i koldt vejr. Yderside og fiberisolering er fremstillet af genanvendt polyester og imprægneringen er PFC-fri.

Tierra Women's Välliste Insulated Pant er skabt til at holde dig varm og tør i al slags vejr. En 2-lags GORE-TEX-konstruktion giver fuldstændig beskyttelse mod både vind og vand, mens 60 g/m2 fiberisolering giver masser af varme.

Indersiden af underbenene er forstærket, så de kan modstå slid fra f.eks. skienes stålkanter og pasformen er skabt til skiløb: Knæene er formsyede og bukserne er ekstra høje bagpå, så du har fuld bevægelsesfrihed når du giver den gas i sneen.

Bukserne har en rummelig lynlåslomme på låret med en lille mesh-lomme indeni, der holder telefonen på plads. Der er velcrojustering og fæstepunkter til seler i livet, så du har mulighed for at få perfekt pasform. 

Välliste Insulated Pant er et par robuste og pålidelige bukser, der gør det lige godt en kold dag i skoven og på skipisterne.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.