Aclima Lightwool Zip Shirt Women's

Aclima Lightwool Zip Shirt Women's

DKK 799,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14422 7034041053711
Tynd, langærmet dametrøje i 100 % merinould i en 130 gram/m2-vævning. Med høj hals og lynlås er det nemt at justere varmen på trøjen alt efter, hvor koldt det er, og hvor meget du bevæger dig. Klædt i uld, kan du modstå de fleste af naturens luner på din næste skitur eller vintertrek. Uld varmer dig, når du har brug for det, men er også med til at lede varmen væk, hvis du skulle få det for varmt. Derfor kan de tynde uldtrøjer både bruges sommer og vinter.

Merinoulden stammer fra new zealandske får og består af meget fine fibre, som giver et blødere produkt end man traditionelt kender fra f.eks skandinaviske får, som er opdrættet under mere brutale vejrforhold og har skullet modstå et mere ubarmhjertigt klima.

Uldens antibakerielle egenskaber er med til at mindske lugtgener fra tøjet, når du er på tur. Det kan være en ret stor fordel, når man er af sted uden mulighed for at vaske tøj.  

Aclimas uldprodukter er Økotex-certificerede og kan maskinvaskes.

Uld skal generelt ikke vaskes særligt ofte, men det er nødvendigt engang i mellem. For at passe ordenligt på dit uldtøj andbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dit uldtøj med Aclima WOOL SHAMPOO. Det er vaskemiddel uden enzymer, der ellers ville ødelægge fiberne i uldtøjet.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Aclima
Køn: Dame
Kategori:T-shirts
Trøjer
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Materiale:Merinould

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig