Aclima Lightwool Zip Shirt Women's

DKK 799,00
På lager
Varenummer:X14422
Tynd, langærmet dametrøje i 100 % merinould i en 130 gram/m2-vævning. Med høj hals og lynlås er det nemt at justere varmen på trøjen alt efter, hvor koldt det er, og hvor meget du bevæger dig. Klædt i uld, kan du modstå de fleste af naturens luner på din næste skitur eller vintertrek. Uld varmer dig
Tynd, langærmet dametrøje i 100 % merinould i en 130 gram/m2-vævning. Med høj hals og lynlås er det nemt at justere varmen på trøjen alt efter, hvor koldt det er, og hvor meget du bevæger dig. Klædt i uld, kan du modstå de fleste af naturens luner på din næste skitur eller vintertrek. Uld varmer dig, når du har brug for det, men er også med til at lede varmen væk, hvis du skulle få det for varmt. Derfor kan de tynde uldtrøjer både bruges sommer og vinter.

Merinoulden stammer fra new zealandske får og består af meget fine fibre, som giver et blødere produkt end man traditionelt kender fra f.eks skandinaviske får, som er opdrættet under mere brutale vejrforhold og har skullet modstå et mere ubarmhjertigt klima.

Uldens antibakerielle egenskaber er med til at mindske lugtgener fra tøjet, når du er på tur. Det kan være en ret stor fordel, når man er af sted uden mulighed for at vaske tøj.  

Aclimas uldprodukter er Økotex-certificerede og kan maskinvaskes.

Uld skal generelt ikke vaskes særligt ofte, men det er nødvendigt engang i mellem. For at passe ordenligt på dit uldtøj andbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dit uldtøj med Aclima WOOL SHAMPOO. Det er vaskemiddel uden enzymer, der ellers ville ødelægge fiberne i uldtøjet.
Specifikationer
Mærke:
Aclima
Køn:
Dame
Kategori:
T-shirts
Trøjer
Aktivitet:
Trekking
Ski
Klatring
Materiale:
Merinould
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk