Aclima Warmwool Granddad Shirt Men's

DKK 749,00
På lager
Varenummer:3822
Retro Uldundertrøje fra norske Aclima med lange ærmer og halvhøj rund halsudskæring samt knapper ned til brystet.

Dette er et stykke beklædning til dem, der har varierende aktivitetsniveau og som ikke har en vaskemaskine inden for rækkevidde... Kropslugt trives som bekendt dårlig i uld eller kunstfiber.

Aclima WarmWool er et blød og lækker materiale af 100% merinould. Tidligere havde uld direkte mod kroppen store ulemper, men moderne tekstilteknologi har fjernet dette. Du kan bære denne beklædning direkte mod huden uden at den klør, men føles blødt og behageligt. Dette er meget fine uldfibre, som har en meget glattere struktur en tidligere uldprodukter. Uldfibrene er i tillæg behandlet i en "super-wash" proces, hvor fibrene bliver yderligere glattet ud. Ved rigtig vask vil du have glæde af dette uldprodukt i mange år fremover. Desuden er dette det eneste uldmateriale på markedet, der kan tørretumbles.

Den største fordel ved uldprodukter - udover at de ikke lugter - er at ulden kan varme dig, selv om det er blevet vådt. Dette gør uldprodukter ideelle til en lang række friluftsaktiviteter.

Produkterne har gennemgået en Total Easy Care behandling, som gør dem kløfrie og mindsker risikoen for krymp. Desuden er Aclima''s materialer mærket med "Trygge Tekstiler" efter ØKO-Tex Standard 100. Matarialerne indeholder derfor ikke helseskadeligestoffer.

Materiale: 100% Merinould


Aclima producerer alt deres uld "museling free" og dyrevenligt.
Uld skal generelt ikke vaskes særligt ofte, men det er nødvendigt engang i mellem. For at passe ordenligt på dit uldtøj andbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dit uldtøj med Aclima WOOL SHAMPOO. Det er vaskemiddel uden enzymer, der ellers ville ødelægge fiberne i uldtøjet.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk