Arc'teryx Alpha AR Jacket Men's - Nedsat

Arc'teryx Alpha AR Jacket Men's - Nedsat

Før DKK 4.799,00
DKK 3.599,00
Spar DKK 1.200,00


   På lager
Antal
Varenummer: AT14561 806955946895
Alpha AR er et sikkert førstevalg for klatrere og skiløbere, som har brug for en all round skaljakke til at klare strabadserne i bjergene. Med Alpha AR har Arc'teryx skabt en jakke hvor lav vægt møder slidstyrke og overlegen vejrbeskyttelse. Det hoftelange snit giver dig god beskyttelse, så du ikke kommer til at skille på midten, når du hænger på bjergsiden. Der er selvfølgelig plads til hjelm under den justerbare hætte. Stopklodserne i den nederste søm sørger for, at jakken ikke kravler op, når du har klatresele udenpå.  

Du har altid adgang til de to frontlommer, der er placeret, så klatresele og rygsæk ikke kommer i vejen.

Vægt: 400 gram.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex Pro
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Materiale:Nylon
Vægt: 385 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig