Arcteryx Mens Alpha SV Jacket

DKK 6.599,00
På lager
Varenummer:40184
Arc'teryx Men's Alpha SV Jacket er den mest slidstærke og gennemførte skaljakke i hele Arc'teryx sortiment. Denne ikoniske jakke er fremstillet i GORE-TEX Pro 2.0 "Most Rugged", der er Gores stærkeste 3-lagskonstruktion, og ydersiden er i et exceptionelt slidstærkt 100 denier nylon.

Alpha SV er en super slidstærk og velsiddende jakke, der effektivt holder dig beskyttet mod al slags vejr. Jakken har en fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte, høj krave, RECCO-reflektor, velcrojustering i ærmegabene, indsnøring ved hoften, 2 brystlommer med lynlås, inderlomme med lynlås, stor indvendig netlomme, lynlåslomme på ærmet, ventilationslynlåse under armene og ekstra længde bagpå.

Til trods for den solide konstruktion og de kraftige materialer, sniger vægten sig kun lige op over 500 g (510 g i str. medium).

Alpha SV er skabt til alpinklatring og bjergbestigning og vil være en pålidelig turmakker på alle ture, året rundt. Det er markedets mest gennemførte skaljakke, der er gennemarbejdet ned til mindste detalje.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk