Arc'teryx Arenite Jacket Men's

Arc'teryx Arenite Jacket Men's

Før DKK 1.199,00
DKK 839,00
Spar DKK 360,00


   På lager
Antal
Varenummer: AT16234 806955817256
Ny fleece fra Arc'teryx. Fleecen fungerer både som mellemlag og som jakke i tørvejr. Jakken har stretch, som sørger for høj bevægelsesfrihed, og den glatte overflade gør det nemt at få overtøj af og på, uden at fleecen hænger fast. Den høje krave sikrer, at vinden bliver holdt ude, og er stadig smal nok til, at du kan have en skaljakke udover.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Herre
Kategori:Fleece
Aktivitet:Trekking
Ski
Rejse
Materiale:Fleece
Vægt: 470 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig