Arc'teryx Arro 22 Backpack

Arc'teryx Arro 22 Backpack

DKK 1.699,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14753 806955345445
Stærk rygsæk med vandtætte lynlåse og plads til en 15 tommers bærbar. Den polsterede bund beskytter dine ting mod stød. Med plads til 22 liter kan Arro let rumme din dagsoppakning, hvad end du skal på kontoret eller på trek.
Skal du have vand med, kan du bruge den indre lomme til drikkesystem eller de to ydre netlommer.
Den store åbning til hovedrummet giver dig hurtig og nem adgang til dine ting, og den lodrette lynlåsåbning på frontlommen giver et hurtigt overblik over de mest nødvendige ting.
Brystremmen og det lille hoftebælte er med til at stabilisere rygsækken, så den sidder så godt og sikkert som muligt på din ryg.

Vægt: 1100 gram

Materialer: 1260D Invista Ballistic Superpack Nylon, Armourlite, Hypalon, HDPE framesheet

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Unisex
Volumen: 22
Materiale1260D Invista Ballistic Superpack Nylon
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Cykling
Hverdag
Rejse
Vægt: 1100 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig