Arc'teryx Atom LT Hoody Women's
Arc'teryx Atom LT Hoody Women's
Arc'teryx Atom LT Hoody Women's
Arc'teryx Atom LT Hoody Women's
Arc'teryx Atom LT Hoody Women's

Arc'teryx Atom LT Hoody Women's

DKK 2.099,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4048
Letvægtsjakke med Coreloft™ fiberfor samt vand- og vindafvisende ydermateriale. Perfekt som isolation under en skaljakke eller som yderjakke i overgangsperioderne.
Sidepaneler med Polartec® Power Stretch® og Hardface® teknologi der sikrer god bevægelsesfrihed.
Meget komprimerbar, fylder intet i rygsækken, hætte med plads til ski eller klatrehjelm. Feminint snit.

2 håndvarmerlommer samt 1 inderlomme.

Vægt 330 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Dame
FyldFiber
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Rejse
Vinter
Materiale:Nylon
Vægt: 330 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig